Wednesday, January 22, 2014

Miris ljubavi, ruža i čaja od đumbira

STME

U ovom ludom užurbanom vremenu jako je teško opustiti se i ne razmišljati o problemima, sitnicama koje nam smetaju i koje nemamo vremena ispravljati. Kao da smo stalno u nekom grču i nemamo vremena za sebe, da se malo opustimo i uživamo. Baš u nekom takvom trenutku došao je moj Dragi i donio maleni buketić ruža :). Možete zamisliti moju reakciju, oduševljenje, radost, ljubav, ljubav i još puno puno ljubavi. Divno je imati pored sebe osobu koja trenutke tuge pretvori u sreću i daje razlog da je osmjeh cijeli dan na licu.





Uz cvijeće nije bilo potrebno puno da si stvorim ugodnu atmosferu tog tmurnog dana. Šalica čaja od đumbira i vafli bili su pun pogodak. Ugodnost i toplina doma pridonijela je još malo ugodnog zimskog šarma. 








Ponekad treba  misliti samo na dobre stvari koje su nam od životne važnosti. Ljudi koje volimo, koji nas čine sretnima i koji upotpunjuju naš život. Sreću gledati kao djeca, koja tako bezbrižno gledaju na život i ne poznaju probleme koje nas starije muče. Trebamo se prepustiti trenutcima i uživati u životu. 
Sreću čine malene stvari :)


Do sljedećeg posta uživajte u ostatku tjedana.
P.S. Hvala mojoj M. na preporuci za čaj od đumbira- odličan je :-*

-Tonka- 






No comments:

Post a Comment